Levensgevaarlijk!

08-09-2021
Ons René schrok zich kapot! Zomaar ineens een levensgevaarlijke diersoort gevonden 😱.

Het verslag:

Sarcasme aan;

Attentie attentie !!!

Kijk uit voor deze beesten op foto 1. Ze zijn levensgevaarlijk en dreigen de aarde te verwoesten, oogsten te doen mislukken en zijn nog gevaarlijker dan al het tuig dat met atoombommen aan het testen is. Hebben ze uw akkers nog niet platgebrand, uw familie nog niet gegijzeld of uw bank nog niet beroofd ? Nou, pas dan maar op want ze zijn het vast van plan. 

Hun geheime wapen ?
STIKSTOFOXIDEN. Vreselijk !!!
En ze spreken inmiddels 7 talen, kunnen kalasjnikov’s hanteren en zenden geheime berichten in morse uit om de aarde te vernietigen. Ze krijgen onderdak van onwetende boeren die hen ook nog eens te vreten geven. 

Na veel speurwerk zijn die boeren gelokaliseerd, zoals op foto 2 duidelijk mag zijn. Door gedegen onderzoek, mede door satellietbeelden is nu duidelijk waar al die houders van dit vernietigende tuig wonen. Kijk maar na; Ze wonen in Amsterdam, Rotterdam, de Europoort, Antwerpen en in het Ruhrgebied. Daar wordt de meeste stikstof uitgestoten en dit moet echt stoppen !!!
Vraag maar aan alle overbezorgde kamerleden die druk druk de hele wereld kris kras over vliegen om de stikstofuitstoot van dit onbehouwen tuig tegen te gaan.

Sarcasme uit;
Laat je niet misleiden door ongefundeerde berichten vanuit Den Haag die enkel op dubbele agenda’s en mismanagement gestoeld zijn. Onze landbouw/veehouderij is de ENIGE sector die ONDER de “plafonds” van stikstofuitstoot is gebleven, en die voldoen aan de klimaatdoelstellingen zoals in Parijs is omschreven. Het is dan ook te zot voor woorden hoe men hier vanuit DH meent te moeten verkondigen dat hier boeren gedwongen uitgekocht moeten worden voor een “gecreëerd probleem” waar onze boeren helemaal niet verantwoordelijk voor zijn.

De dubieuze plannen van DH zouden niet enkel door de boeren moeten worden bestreden, maar daar zou de burger zich ook wel eens wat meer in mogen verdiepen.
Want we hebben helemaal geen stikstofprobleem; We hebben hier een “dubbele agenda”- probleem;
GRONDHONGER.
En dat heeft NIKS met stikstof te maken, maar des te meer met “Money money money.”
En werkelijk niemand gelooft nog dat het DH te doen is om stikstof; DH weet niet eens wat het is. Maar DH denkt zo wel op (s)linkse manieren onze boeren over de schutting te moeten werpen.

En da’s een slechte zaak waar we ons samen met de boeren tegen zullen blijven verzetten.

Team Avin,
Namens René,

Ciska.